Wie ben ik?

Mijn naam is Birgit van den Boom.

Wat fijn dat je mijn website bezoekt. Je bent op zoek naar iemand die je kan helpen omdat je met de gevolgen van je scheiding worstelt. Misschien omdat je scheiding je je kracht ontnomen lijkt te hebben? Of je bent jezelf een beetje kwijt? Of je voelt je ongelukkig omdat je kinderen het zo moeilijk hebben met jullie scheiding? Of je zoekt iemand waar je kind terecht kan, omdat je merkt dat het zich uit loyaliteit niet bij jou durft te uiten over de scheiding?

Na mijn scheiding heb ik ervaren dat ik voor mijn geluk niet afhankelijk hoefde te zijn van anderen. Ik leerde dat ik in mezelf alle mogelijkheden had om me krachtig en vol zelfvertrouwen te voelen. Dit gun ik jou en je kind ook.

Vanuit deze motivatie ben ik in 2012 begonnen aan de opleiding tot psychosociaal hulpverlener/counselor aan de SPSO te Huis ter Heide. Ik raakte meer en meer geïnspireerd. Mijn passie ligt bij het vergroten van het zelfvertrouwen van de mensen die ik help. Uiteraard  verdienen kinderen een plek in mijn praktijk; kinderen zijn de volwassenen van de toekomst. Hoe jonger een kind leert dat het er mag zijn, hoe steviger het als volwassene in zijn/haar schoenen zal staan.

Ik zocht naar een opleiding waarbij ik naar kinderen kon kijken vanuit het positieve, vanuit de talenten die zij in zich hebben. En die opleiding vond ik in de Magie van Kindercoaching. Hier leerde ik het vak van kindercoach. En om specifiek kinderen in een scheidingsituatie te kunnen helpen heb ik de opleiding tot KIES-coach (Kinderen in Echtscheiding Situatie) gevolgd.

En toen viel alles op zijn plek en ben ik in 2017 mijn eigen praktijk “Rondom Scheiding” begonnen.

 

Pin It on Pinterest