Valt het allemaal nog niet mee voor jou en/of je kind na de scheiding?

N

Is je zelfvertrouwen beschadigd?

N

Wil je je kracht (her)vinden?

N

Wil je je kind weer gelukkig zien?

Ik kan je hierbij helpen

In gesprekken en interactief werken wij eraan de beste versie van jezelf naar boven te laten komen.

Ons doel wordt dat jij zelf de regie terugkrijgt over je eigen leven en dat van je kind(eren), zelfs al lijkt dit door de moeilijke omstandigheden van nu bijna onmogelijk.

Mijn missie

Ik geloof erin, dat iedereen met een gezond zelfbeeld en voldoende zelfvertrouwen, in staat is elke moeilijke periode in zijn of haar leven áán te kunnen, goed te doorstaan en er bovendien zelfbewuster en sterker uit te komen. Dus ook deze moeilijke fase rondom je scheiding.

Wie ben ik?

Mijn naam is Birgit van den Boom en ik ben ook gescheiden. Het eerste jaar na mijn scheiding vond ik een drama. Mijn kinderen waren volledig van slag en mijn (inmiddels al jaren ex-) echtgenoot was furieus. Vrienden wisten niet hoe ze de vriendschap met ons beiden goed konden houden en banden met familieleden van mijn ex-man kwamen onder grote druk te staan en werden soms verbroken. Ik moest een andere woonplek zoeken voor mijzelf en de kinderen, de financiën moesten worden geregeld. Er waren er momenten dat ik niet wist waar ik het zoeken moest. Hoe kreeg ik mijn leven en dat van mijn kinderen weer goed op de rit? Herken je dit?

Lees meer >>

Pin It on Pinterest